Newsroom

Newsroom

Σκουρλέτης: Προσβλητική η απουσία Σαμαρά από τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

«Αδικαιολόγητη και προσβλητική» για το κοινοβούλιο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, την απουσία του πρωθυπουργού από τη…

skourletis 37

«Αδικαιολόγητη και προσβλητική» για το κοινοβούλιο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, την απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης που έχει ζητήσει η κυβέρνηση, και την αντικατάστασή του από τον Μάκη Βορίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε ότι ο αριθμός των 180 βουλευτών για την προεδρική εκλογή είναι ένα νούμερο άπιαστο και στον αριθμό αυτό επιδρά και η κοινωνία, ενώ για το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015 σχολίασε ότι είναι «ένας προϋπολογισμός στον αέρα και σε μεγάλο βαθμό πλαστός, γιατί δεν θα κληθεί να τον εφαρμόσει ο κ. Σαμαράς, αλλά άλλος πρωθυπουργός».

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης επιβεβαίωσε εμμέσως την απόφαση να μην εμφανίζονται τα στελέχη του κόμματος στις ίδιες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές με τον Άδωνι Γεωργιάδη, επισημαίνοντας πως ο ίδιος εφαρμόζει αυτό το μοντέλο εδώ και δύο χρόνια, καθότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανήκει σε αυτούς «που δεν έχουν όρια».