Στο σκαμνί ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στη Κανέλλη (Video & Photos)

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα και σχεδόν 2 χρονιά μετά, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να…

kasidiaris diki

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα και σχεδόν 2 χρονιά μετά, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να λογοδοτήσει για το χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη αλλά και την επίθεση στη σημερινή Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου σε βάρος της οποίας είχε εκσφενδονίσει ένα ποτήρι νερό, στη διάρκεια της ίδιας πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.


Το βίαιο ξέσπασμα του προφυλακισμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βουλευτή που είχε μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση, τον στέλνει στο εδώλιο να δικαστεί για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή. Η  ποινική δίωξη του είχε ασκηθεί, μετά από προκαταρκτική εξέταση, την οποία είχε διατάξει αυτεπαγγέλτως η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου.


Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων στις 08:40 το πρωί και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «τελειώνει η ώρα Σαμαρά και Βενιζέλου». «Οι κλέφτες είναι έξω και δυστυχώς εμείς είμαστε φυλακή», συμπλήρωσε ακόμη ο βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να ζητήσει αναβολή της δίκης του.


Στην Ευελπίδων βρίσκεται και η κα. Κανέλλη για να παραστεί στο δικαστήριο ως θύμα, αλλά και ως μάρτυρας, αν χρειαστεί. «Ήταν ηθική μου υποχρέωση να παραβρεθώ. Ευτυχώς, η μήνυση ήταν αυτεπάγγελτη», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη. Η κα. Κανέλλη ανέφερε, επίσης: «Μετά ήρθε το αίμα του Φύσσα και δεν νομίζω ότι είχα περιθώριο – ηθικό, πολιτικό και προσωπικό – να κάνω πίσω. Είναι πολιτική αυτό – πρέπει να καταλάβουμε – και πολιτική με βία, ναζιστική, εγκληματική, δεν μπορεί να γίνεται».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, μετά το επεισόδιο είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της κυρίας Κανέλλη και της κυρίας Δούρου, μιλώντας για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι βασικός κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφού φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής με κομβικό ρόλο τόσο στην στρατιωτική εκπαίδευση όσο και στα τάγματα εφόδου.

 

 

 

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…