Newsroom

Newsroom

Επιλεκτική ενημέρωση και επιχείρηση "διάψευσης" του Hot Doc από τον πρώην δήμαρχο Πύργου

Του Μάκη Νοδάρου Να διαψεύσει την έρευνα του περιοδικού HOT DOC και τις πρόσφατες αποκαλύψεις του για τις σχέσεις της…

paraskevopoulos 0

Του Μάκη Νοδάρου

Να διαψεύσει την έρευνα του περιοδικού HOT DOC και τις πρόσφατες αποκαλύψεις του για τις σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης με παράγοντες του δήμου Πύργου επί δημαρχίας του,  επιχείρησε ο μέχρι πρότινος δήμαρχος της πόλης με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ Μάκης Παρασκευόπουλος.

Σε επιλεκτική του συνέντευξή προς τα ΜΜΕ της Ηλείας, με απίστευτο θράσος ο κ. Παρασκευόπουλος, επιχειρεί να διαψεύσει το ρεπορτάζ του περιοδικού ενώ για μια ακόμη φορά αμφισβητεί τα πορίσματα και την έρευνα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για τα τεκταινόμενα στον δήμο του.

Ο κ. Παρασκευόπουλος λοιπόν παρέδωσε στα ΜΜΕ της αρεσκείας του, φορολογικά στοιχεία που αφορούν την αγορά του δεματοποιητή απορριμμάτων το 2009.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι αυτό καθώς έτσι ανοίγει ο ίδιος τον δρόμο στο ΣΔΟΕ για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη με την συγκεκριμένη αγορά. Το αν το ΣΔΟΕ ζήτησε η δεν ζήτησε τα φορολογικά στοιχεία από τις υπηρεσίες του δήμου του  και τι τελικά  δόθηκε ας μάθει ο ίδιος από το  ΣΔΟΕ.

Απορίας άξιο όμως αποτελούν μερικά περίεργα στοιχεία που εμφανίζουν τα έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα .

Όπως για παράδειγμα το «Πρωτόκολλο Οριστικής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής» του δεματοποιητή από την εταιρεία RUM EUROPE ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ . Το οποίο σημειωτέο , υπογράφουν τέσσερα άτομα του δήμου την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2009…Η μήπως το υπέγραψαν την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2010 ;

Στο τυποποιημένο επίσημο έγγραφο του δήμου Πύργου, όπως  μπορείτε να δείτε, σημειώνεται ότι η παραλαβή του δεματοποιητή έγινε την Παραμονή Χριστουγέννων του 2010 ! και όχι του  2009 … Μάλιστα το τυποποιημένο έγγραφο είναι όπως βλέπετε του δήμου Πύργου αλλά με χρονολογία του 2010 …

Ένα ακόμη ερωτηματικό που προκύπτει είναι με τα τιμολόγια που παρουσίασε ο κ. Παρασκευόπουλος τα οποία όπως βλέπετε δεν είναι θεωρημένα (τρυπημένα από την τοπική Δ.Ο.Υ) ενώ την ίδια εικόνα εμφανίζει και το Δελτίο Αποστολής …

Ερωτηματικά επίσης προκύπτουν και από το Πιστωτικό Τιμολόγιο της εταιρείας που εξέδωσε την ίδια ημέρα,  που εξέδωσε και τα τρία τιμολόγια και το Δελτίο Αποστολής…

Τι να συνέβη άραγε ;

Σε αυτά και σε άλλα πολλά σοβαρά ερωτήματα που αφορούν στην αγορά του δεματοποιητή απορριμμάτων στον δήμο Πύργου το 2009 , καθώς και την σχέση του δήμου Πύργου με την εγκληματική οργάνωση , δεν απάντησε ο κ. Παρασκευόπουλος γιατί απλά τα «δικά του» ΜΜΕ και οι φίλοι του «δημοσιογράφοι» …ξέχασαν να τον ρωτήσουν.

Πάντως έτσι κι αλλιώς  αναμένεται να ρίξουν άπλετο  φως σε όλα τα ερωτηματικά , η έρευνα του ΣΔΟΕ και οι δικαστικές αρχές . Ευχόμαστε ο δήμος Πύργου και η νέα δημοτική αρχή να κάνει το καθήκον της προκειμένου να μη βρεθεί ξανά προ εκπλήξεων , προστίμων κλπ .

Εντός των επομένων ωρών το www.apokalypseis.com θα δώσει στο φως της δημοσιότητας την Πορισματική Αναφορά του ΣΔΟΕ προς τις δικαστικές αρχές , με σκοπό όχι την δημιουργία εντυπώσεων αλλά απλά προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες του Πύργου Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής και να διαβάσουν τι πραγματικά γινόταν τα προηγούμενα χρόνια πίσω από την πλάτη τους με φόντο τα βουνά από τα σκουπίδια που γέμιζαν τις γειτονιές της πόλης .

Πηγή: apokalypseis.com

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…