Newsroom

Newsroom

Η στιγμή που το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό βομβαρδίζει τους τζιχαντιστές (βίντεο)

Ένα πεντάλεπτο βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή της εκτόξευσης 14 πυραύλων Τόμαχοκ από το αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke, που…

usa navy

Ένα πεντάλεπτο βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή της εκτόξευσης 14 πυραύλων Τόμαχοκ από το αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke, που στόχο είχαν τις θέσεις των τζιχαντιστών στη Συρία έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πενταγώνου «οι βομβαρδισμοί στη Συρία θα συνεχίσουν για κάποιο διάστημα». Την ίδια στιγμή, ο απολογισμός, βάσει των στοιχείων που ανακοίνωσε το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς τζιχαντιστές.

Παράλληλα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση και κατά ενός δικτύου βετεράνων της Αλ Κάιντα το οποίο είχε δημιουργήσει ένα προπύργιο δυτικά από το Χαλέπι και σχεδίαζε επιθέσεις κατά χωρών της Δύσης. Από τους βομβαρδισμούς σε αυτό το σημείο έχασαν τη ζωή τους περίπου 50 άνθρωποι.

Οι τζιχαντιστές από την πλευρά τους αντέδρασαν στην επίθεση μέσω εκπροσώπου τους που δήλωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα απαντήσει στις υπό τις ΗΠΑ αεροπορικές επιδρομές στο συριακό έδαφος, ενώ κατηγόρησε και τη Σαουδική Αραβία που συμμετείχε στις επιθέσεις: «Θα υπάρξουν αντίποινα σε αυτές τις επιθέσεις. Οι γιοι του Σαλούλ είναι εκείνοι που ευθύνονται. Έγιναν εξαιτίας τους», ανέφερε στο Reuters.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…