"Ο Παύλος ζει, μιλάει με μουσική, όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί"

Στη μεγάλη συναυλία στις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν πολλοί πολίτες, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση…

pavlos

Στη μεγάλη συναυλία στις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν πολλοί πολίτες, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ο οποίος πριν από έναν χρόνο έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά.

Tο σύνθημα «ο Παύλος ζει, μιλάει με μουσική, όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί» δόνησε την ατμόσφαιρα στην έναρξη της συναυλίας, όπου 30 καλλιτέχνες, κυρίως φίλοι του αδικοχαμένου «KillahP» από τον χώρο του hip-hop, τραγούδησαν στίχους του Παύλου. Στη σκηνή ανέβηκαν οι Δ.Πουλικάκος, Γ.Γιοκαρίνης, Σπ.Γραμμένος, Ν.Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ.Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ.Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell και άλλοι καλλιτέχνες.

‘Οσοι βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος δήλωσαν πως δεν πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν, αλλά για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού και του ναζισμού.Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν από το απόγευμα και οι γονείς του Παύλου Φύσσα.

Με τη χθεσινή συναυλία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του νεαρού μουσικού. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη το μεσημέρι έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην Παναγή Τσαλδάρη. Πρόκειται για γλυπτό που φιλοτέχνησε ο Στάθης Αλεξόπουλος. Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε μαζικό συλλαλητήριο, όπου φίλοι και συγγενείς του Παύλου άφησαν χρωματιστά μπαλόνια στον αέρα.

 

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018