Προφυλακίστηκε η 77χρονη για το σύγχρονο "Κωσταλέξι" της Καλλιθέας

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην  ανακρίτρια  η 77χρονη Ρωσοπόντια που κατηγορείται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης…

maria 0

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην  ανακρίτρια  η 77χρονη Ρωσοπόντια που κατηγορείται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης Μαρίας Παπαδοπούλου, την οποία κρατούσε μαζί με συγγενή της σε άθλιες συνθήκες σε έναν φωταγωγό στην Καλλιθέα.

Ενώπιον της ανακρίτριας και οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Η ηλικιωμένη ισχυρίστηκε ότι φρόντιζε την 36χρονη επί 14 χρόνια και ότι δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό.  Η κοπέλα είπε, δεν ζούσε στο φωταγωγό. Την είχε βγάλει στο μπαλκόνι που είναι 35 τ.μ. , για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη. Εκεί κοιμόταν και η ίδια, ενώ στο διπλανό μπαλκόνι κοιμόταν και η γειτόνισσα που τους κατήγγειλε.

Για το διαμέρισμα που η νεαρή κοπέλα έγραψε στην 77χρονη, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι είχε δικό της σπίτι και δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο. Της το έγραψε  για την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της, ισχυρίστηκε. Η ίδια δεν ήξερε καν τι σημαίνει επικαρπία αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι με το σπίτι.

Η κατάσταση της Μαρίας ήταν τέτοια επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση 16 χρόνια, κατέληξε. Στον 55χρονο συγγενή της  βασικής κατηγορούμενης που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τη φροντίδα της κοπέλας, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό