"Φωτιά" έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής-Πλημμύρα στα Β. Προάστια

Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κλήσεις που αφορούν παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων…

or

Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κλήσεις που αφορούν παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και καταστημάτων κυρίως από περιοχές των Βορείων Προαστίων, εξαιτίας της καταιγίδας που πλήττει την Αττική.

Από τα πρώτα λεπτά της κακοκαιρίας η Πυροσβεστική δέχτηκε 25 κλήσεις από τις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου, του Χολαργού, της Αγίας Παρασκευής και του Ν. Ψυχικού, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο δεν σταματάει να χτυπάει. Σε ορισμένες περιοχές των Βορείων Προαστίων σημειώνεται και έντονη χαλαζόπτωση.

Ακινητοποιημένοι βρίσκονται οδηγοί στα αυτοκίνητά τους στις οδούς Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και συγκεκριμένα οι οδηγοί τριών αυτοκινήτων, όπου σπεύδει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους, καθώς επίσης ένα ταξί στη συμβολή της Λ. Μεσογείων με την οδό Κύπρου στου Παπάγου, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο γεφυράκι της Πεντέλης στα Μελίσσια λόγω υψηλής στάθμης των υδάτων. Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…