Ο Μιχ. Δημητρακόπουλος απαντά σε δημοσίευμα του koutipandoras.gr

Την δική του απάντηση στο δημοσίευμα του koutipandoras.gr   για το νέο κόμμα, παράγοντα εξελίξεων, που θέλει να κάνει ο…

dimitrakopoulos

Την δική του απάντηση στο δημοσίευμα του koutipandoras.gr   για το νέο κόμμα, παράγοντα εξελίξεων, που θέλει να κάνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, έδωσε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


Παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του: 

Αγαπητέ Κώστα Βαξεβάνη, 

σχετικά με ηλεκτρονική ανάρτηση στις 15-09-2014 με τίτλο  «Μπαλτάκος : Πατρίς, Θρησκεία, κόμμα» στον ιστότοπο «Κουτί της Πανδώρας» έχω να σημειώσω τα παρακάτω :

Α. Ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος είναι φίλος και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την μαχόμενη Δικηγορία. 

Β. Από την δημόσια παρουσία μου εδώ και 26 χρόνια είναι γνωστό ότι πολιτικά εκφράζομαι από τον χώρο της κεντροαριστεράς. 

Γ. Στο ποινικό μου γραφείο ουδέποτε φιλοξενήθηκαν προσκεκλημένοι του κ. Μπαλτάκου, άλλωστε θα ήταν άτοπο να συνυπάρχουν άνθρωποι, που αγωνιούν για την ελευθερία τους, την περιουσία τους κ.ο.κ., με πολίτες που διακατέχονται – κατά την ηλεκτρονική δημοσίευση- από πολιτικές ανησυχίες. 

Θα ήθελα οι χιλιάδες επισκέπτες – αναγνώστες σας να γνωρίζουν και την δικιά μου θέση, γιατί θεωρώ χρέος μου  να απαντώ σε δημοσιεύματα, που άπτονται της επαγγελματικής και κοινωνικής μου δραστηριότητας. ”  

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…