Newsroom

Newsroom

Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Η Χρυσή Αυγή Μπροστά στη Δικαιοσύνη"

15 Σεπτεμβρίου

hrysi aygi 1 0

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί σε έντυπη και ψηφιακή μορφή το καινούργιο ευσύνοπτο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, σε έκδοση του Ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ», με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή Μπροστά στη Δικαιοσύνη».

Με αυτή την αφορμή και στη σειρά εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 («Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι), με τον Δημήτρη Ψαρρά θα συζητήσουν η Βασιλική Γεωργιάδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, μέλος της Πολιτικής Αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Κωστής Παπαϊωάννου, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

Το βιβλίο θα διατίθεται δωρεάν στην εκδήλωση και θα δημοσιευτεί online την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Online μπορείτε να βρείτε και την προηγούμενη μπροσούρα του Δημήτρη Ψαρρά, γραμμένη για το μη ελληνόφωνο κοινό, σε τέσσερις γλώσσες.

Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, Παράρτημα Ελλάδας, Καλλιδρομίου 17, Αθήνα, rosalux.gr, τηλ.: 210 3613769

Παναγιώτης Φρούντζος, Κωνσταντίνος Καϊμάκης