Newsroom

Newsroom

Άστατος και σήμερα ο καιρός

Άστατο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.…

kairos vroxi omprela 1

Άστατο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…