Newsroom

Newsroom

Παιδοκτόνος Άστρους: Δεν έχω μετανιώσει που σκότωσα τον γιο μου, θα έκανα ξανά το ίδιο

Αμετανόητος εμφανίζεται με δηλώσεις του ο 75χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του πριν από δεκαπέντε ημέρες. Ο ηλικιωμένος…

astros 0

Αμετανόητος εμφανίζεται με δηλώσεις του ο 75χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του πριν από δεκαπέντε ημέρες. Ο ηλικιωμένος από το Αστρος Κυνουρίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει μετανιώσει και ότι θα έκανε ακριβώς το ίδιο, αν γυρνούσε το χρόνο πίσω. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ο 75χρονος σκότωσε τον 39χρονο γιο του και στη συνέχεια έκαψε τη σορό του.

Μία υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα της οικογένειας, τα οποία τελικά αφέθηκαν ελεύθερα. «Δεν έχω μετανιώσει που σκότωσα τον γιο μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, με τις υπάρχουσες συνθήκες, θα έκανα το ίδιο. Τουλάχιστον πριν πεθάνω, είδα την καταστροφή μου», τόνισε σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής».

Μιλώντας από τις φυλακές Ναυπλίου, περιέγραψε πώς έβαψε τα χέρια του με το αίμα του γιου του, ισχυριζόμενος ότι η βία γέννησε τη βία. «Ο γιος μου περίμενε κάθε φορά τις γιορτές, προκειμένου να έρθει από την Αθήνα και να μας ξυλοκοπήσει, να μας βασανίσει. Ετσι έπαιρνε τη δόση του» ισχυρίστηκε ο 75χρονος.

«Τον γιο μου τον σκότωσα, δεν ήταν μια απόφαση στιγμής, ότι μου έκανε κάτι εκείνη την ώρα και πήρα το όπλο και τον σκότωσα. Είναι μια υπομονή 25 και πλέον ετών. Μετά από τις κόρες μου είχε βγει ένα παιδί που αλλιώς το περίμενα, πολύ ατίθασο», δήλωσε ο 75χρονος προσθέτοντας ότι είχε συνεχείς διαφωνίες με τον γιο του.

Σε ερώτηση για το αν ήταν αποφασισμένος να τον σκοτώσει τον Δεκαπενταύγουστο, απάντησε «Οχι οπωσδήποτε». Περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές είπε: «Ηρθε πάλι με το ίδιο πρόγραμμα, με απειλή. Βούτηξε μια γλάστρα από την αυλή, την πέταξε επάνω στην βεράντα και άρχισε να χτυπά κλωτσιές δυνατές στην πόρτα και χτυπούσε τόσο δυνατά. Με απειλούσε πολλές φορές. ”Δεν μ’ ενδιαφέρει. Θες να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, θες να πας στην Αστυνομία, θες να πας στον εισαγγελέα, εμένα δεν μπορεί να μου κάνει κανείς τίποτα”, μου έλεγε».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…