Newsroom

Newsroom

Ένταση με χρυσαυγίτες και στην Κρήτη

Επεισοδιακή ήταν και στην Κρήτη η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση…

mparmparousis

Επεισοδιακή ήταν και στην Κρήτη η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και η ταυτόχρονη διαδήλωση της αριστερής «Ανυπόταχτης Κρήτης» που εκπροσωπείται στο συμβούλιο, δημιούργησε ένα εκρηκτικό μείγμα.

Όπως αναφέρει το Cretalive, πριν από την ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε και μια… πρωτότυπη διαδήλωση της «Ανυπόταχτης Κρήτης» η οποία εκπροσωπείται στο συμβούλιο. Ωστόσο από τη μία υπήρχε η φωνή της «Ανυπόταχτης Κρήτης» κι από την άλλη η παρουσία του Κ. Μπαρμπαρούση, ο οποίος βρίσκεται από προχθές στην Κρήτη και έδωσε σήμερα το «παρών» στην ορκωμοσία για τον εκλεγμένο που στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή, Γιώργο Σπυρόπουλο. Ο Γ. Σπυρόπουλος συνοδευόμενος από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ομάδα χρυσαυγιτών μπήκαν στην αίθουσα, ενώ ακούστηκαν κάποια συνθήματα εναντίον του περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, χωρίς ωστόσο η διαμαρτυρία αυτή να πάρει διαστάσεις.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας οι Σπυρόπουλος και Μπαρμπαρούσης «φυγαδεύτηκαν» εν μέσω αποδοκιμασιών μέσω της στοάς πίσω από το κτίριο Αχτάρικα.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους