Newsroom

Newsroom

Δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας για την ορκωμοσία στο Δήμο Αθηναίων

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας των μελών της νέας δημοτικής Αρχής του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.…

2143516

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας των μελών της νέας δημοτικής Αρχής του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Η τελετή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17.00, ενώ ήδη σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις αντιφασιστικών οργανώσεων αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής στην οδό Πειραιώς.
Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας στην περιοχή όπου βρίσκεται ο ραδιοφωνικός σταθμός  9,84  και ελέγχουν γύρω απο το σημείο και μόνο με ειδική πρόσκληση μπορεί κάποιος να εισέλθει στο χώρο της τελετής.


Ο Ηλ.Κασιδιάρης έφτασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην Γκάζι όπου πρόκειται να γίνει η ορκωμοσία συνοδευόμενος από αστυνομικούς και σε δήλωση του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «θέλαμε να τους βάλουμε πρώτοι φυλακή αλλά μας πρόλαβαν εκείνοι». Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε γραφείο που έχει παραχωρηθεί στις εγκαταστάσεις του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού όπου θα συναντηθεί με φιλικά του πρόσωπα μέχρι να γίνει η τελετή της ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα μεταφερθεί εκ νέου στη φυλακή.

Παράλληλα σε εξέλιξη από τις 4 βρίσκονται δυο διαφορετικές συγκεντρώσεις. Στην οδό Πειραιώς απέναντι από το Γκάζι βρίσκονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ενώ λίγα μέτρα μακρύτερα προς την Ιερά Οδο είναι σε εξέλιξη αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…