Newsroom

Newsroom

Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ

Με γκολ του Πετρόπουλου στο 91΄ ο ΟΦΗ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Οι…

petropoulos 0

Με γκολ του Πετρόπουλου στο 91΄ ο ΟΦΗ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι Κρητικοί ήθελαν να ξεκινήσουν με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδό τους και τα κατάφεραν έστω και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ήταν η ομάδα που όσο πλησίαζε το ματς προς το τέλος αναζήτησε περισσότερο τη νίκη απ΄ ότι οι Αγρινιώτες και δικαιώθηκε με το γκολ του Πετρόπουλου.

Ο Τζενάρο Γκατούζο στο ντεμπούτο του σε επίσημο ματς στον πάγκο του ΟΦΗ είδε την ομάδα του να παίρνει τη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις, ωστόσο, με την εμφάνισή της έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, που πέρυσι δεν είχε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το βαθμό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Τζενάρο Γκατούζο στο ντεμπούτο του σε επίσημο ματς στον πάγκο του ΟΦΗ είδε την ομάδα του να παίρνει τη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις.

Θα μπορούσε, μάλιστα, να είχε σκοράρει στο 50΄, αν ο Καπέλ ήταν πιο ψύχραιμος στο τετ-α-τετ που είχε με το Λόρια, με το γκολκίπερ των γηπεδούχων να βγαίνει νικητής στη μεταξύ τους μάχη.

Η καλύτερη φάση για τον ΟΦΗ σημειώθηκε στο 44΄,  όταν μετά το φάουλ του Μιλιάζες και την προσωρινή επέμβαση του Μπρακάλι, ο Περογαμβράκης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Παναιτωλικού.

Επτά λεπτάπριν τη λήξη και πάλι ο Περογαμβράκης έγινε απειλητικός για την εστία του Μπρακάλι, με το Βραζιλιάνο γκολκίπερ να διώχνει αρχικά με το πόδι και στη συνέχεια ο Μακρής δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Πετρόπουλος με προσωπική ενέργεια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «εκτέλεσε» τον Μπρακάλι και χάρισε το σπουδαίο «τρίποντο» στον ΟΦΗ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…