Newsroom

Newsroom

Μήνυση κατά Χαρδούβελη και Σταϊκούρα από στρατιωτικούς

Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα κατέθεσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής…

xardouvelis 8 1

Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα κατέθεσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. 

Η Ένωση Στρατιωτικών επισημαίνει στη μήνυσή της ότι τόσο ο κ. Χαρδούβελης όσο και ο κ. Σταϊκούρας δεν συμμορφώθηκαν σε δικαστική απόφαση σχετικά με την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδοχών και συντάξεων που έχει εκδοθεί από τον Δεκέμβριο του 2013 και ζητά από τις αστυνομικές αρχές να προσάγουν άμεσα τον υπουργό Οικονομικών στο ακροατήριο του αρμοδίου Δικαστηρίου ώστε να δικαστεί.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: 

«Αντιπροσωπεία μας μετέβη σήμερα, Παρασκευή 22α Αυγούστου 2014 και περί ώρα 16.00΄, στο ΑΤ Συντάγματος και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ζητώντας από τα αστυνομικά όργανα του οικείου Τμήματος να προβούν σε όλες εκείνες τις δικονομικές και Συνταγματικές ενέργειές τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων τους, ώστε ο αναφερόμενος να προσαχθεί άμεσα στο ακροατήριο του αρμοδίου Δικαστηρίου και να δικαστεί για τις αξιόποινες πράξεις της παράβασης καθήκοντος και της μη συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος όλων των Ελλήνων στρατιωτικών».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων