Μαστοράκης VS Γκολεμά: Το δικαστήριο απεφάνθη…

Ύστερα από την πολυσυζητημένη κόντρα του με την Ντέπυ Γκολεμά, ο Νίκος Μαστοράκης απαγορεύει στην τηλεκριτικό να αναφέρεται στο όνομα…

gkolema mastorakis 0

Ύστερα από την πολυσυζητημένη κόντρα του με την Ντέπυ Γκολεμά, ο Νίκος Μαστοράκης απαγορεύει στην τηλεκριτικό να αναφέρεται στο όνομα του με διαταγή του δικαστηρίου.

Η δικαστική απόφαση υποχρεώνει την Ντέπυ Γκολεμά να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facabook κάθε ανάρτηση που αναφέρεται σε εκείνον, αλλά και να μην ξανά τύχει να γράψει το οτιδήποτε γι’ αυτόν σε κάθε είδους μέσο κοινωνικής δικτύωσης -και μη.

Στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Νίκος Μαστοράκης κατά της Ντέπυ Γκολεμά, ύστερα από την κόντρα που είχαν οι δυο τους στο Facebook με αφορμή την συναυλία όπου ήταν αφιερωμένη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, της Χαρούλας Αλεξίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Ωστόσο, δια του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού, ο Νίκος Μαστοράκης παρουσίασε στο δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα που έχει για την συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από την τηλεκριτικό. Μάλιστα, το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, η οποία έφερε ως επιχείρημα ότι η Ντέπυ Γκολεμά εκφράστηκε με οργή, καθώς και η μητέρα της ήταν καθαρίστρια στο παρελθόν και πως υπήρξε στην όλη υπόθεση πολιτική στάση.

Το δικαστήριο βρέθηκε υπέρ του Νίκου Μαστοράκη και επέβαλε στην Ντέπυ Γκολεμα να τηρήσει σύμφωνο σιωπής για εκείνον, τουλάχιστον μέχρι να βγει η τελική απόφαση για το θέμα αυτό. Τέλος, ο Νίκος Μαστοράκης θα προβεί σε κατάθεση αγωγής και στο Facebook της Google εκτός της Ντέπυ Γκολεμά. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…