Newsroom

Newsroom

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε τα ξημερώματα ο γνωστός και βραβευμένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, σε ηλικία 63…

robin williams 1

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε τα ξημερώματα ο γνωστός και βραβευμένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, σε ηλικία 63 ετών, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε πως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πάλευε το τελευταίο διάστημα με μία βαριά μορφή κατάθλιψης, ενώ είναι γνωστό ότι στο παρελθόν ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, που ξεκίνησε σαν stand-up κωμικός και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Χόλιγουντ, είχε αποσπάσει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, και τη μία από αυτές το κατέκτησε, το 1997, για τον εμβληματικό ρόλο του στην ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ».

Αν και έγινε κυρίως γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς διέπρεψε και σε δραματικές ταινίες, όπως τα «Good Morning Vietnam», «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» και «Ξυπνήματα».

Η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, υποδυόμενος τον πρόεδρο Τέντι Ρούσβελτ, το νέο sequel της οικογενειακής κωμωδίας «Μια Νύχτα στο Μουσείο», αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

«Καθώς τον θυμόμαστε, ελπίζουμε πως η έμφαση θα δοθεί όχι στο θάνατο του Ρόμπιν, αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που χάρισε σε εκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…