Θα είναι παράνομοι όσοι σας ζητούν "like" για μπείτε στη σελίδα τους!

Το «facebook» αποφάσισε να απαγορεύσει τα «like gates». Πρόκειται για τα «παράθυρα» τα οποία υποχρεώνουν τους χρήστες να κάνουν «like»…

facebook 19

Το «facebook» αποφάσισε να απαγορεύσει τα «like gates». Πρόκειται για τα «παράθυρα» τα οποία υποχρεώνουν τους χρήστες να κάνουν «like» σε μια ιστοσελίδα προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Tα συγκεκριμένα «tab» ήταν ιδιαιτέρως διαδεδομένα σε επιχειρήσεις κι οργανισμούς που τα χρησιμοποιούσαν για να συγκεντρώνουν «followers» στις σελίδες τους μέσω διαγωνισμών ή ελκυστικών κοινοποιήσεων, οι οποίες όμως απαιτούσαν σύνδεση με τη σελίδα τους στο «facebook». Η πλήρης κατάργηση της εφαρμογής θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Νοεμβρίου, ενώ όσες σελίδες δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις δεν θα είναι πλέον προσβάσιμες.

Από την ανακοίνωση της 7ης Αυγούστου, εξάλλου, και στη συνέχεια οι νέες ιστοσελίδες που δημιουργούνται παύουν να έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας και χρήσης «like gates». Ο λόγος πίσω από αυτήν την απαγόρευση είναι πως οι εφαρμογές παρακινούν τους χρήστες να κάνουν «like» παρά την θέλησή τους, κάτι που η πλατφόρμα δεν θεωρεί ορθή χρήση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους