Απίστευτο! 2 εκ. ευρώ οι εισπράξεις απο την συναυλία Ρέμου – Ινγκλέσιας στη Μύκονο

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Ένα εξωπραγματικό ποσό «έγραψε» η ταμειακή μηχανή στο μαγαζί που εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο…

remos 0

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Ένα εξωπραγματικό ποσό «έγραψε» η ταμειακή μηχανή στο μαγαζί που εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Ρέμος και ο Χούλιο Ιγκλέσιας, καθώς, όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ τα… νούμερα σταμάτησαν στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με το capital.gr, σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, «τσεκαδόροι» δίπλα στην ταμειακή μηχανή του Nammos bar – restaurant ήταν ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και προφανώς δεν τους ξέφυγε τίποτα.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως από το υπουργείο Οικονομικών έγινε και πλήρης έλεγχος των τιμολογίων αγοράς οινοπνευματωδών ποτών του κέντρου διασκέδασης. Με βάση το ποσό που «χτυπήθηκε» στην ταμειακή, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να εισπράξει μόνο από τον ΦΠΑ ποσό που προσεγγίζει το μισό εκατ. ευρώ ενώ σημαντικό θα είναι και το ποσό που θα εισπράξει από το φόρο εισοδήματος του κέντρου διασκέδασης.

Στο ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με το capital, χαρακτηρίζουν την χθεσινή βραδιά «επιτυχία» και υπενθυμίζουν ότι το ίδιο κέντρο διασκέδασης είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ πριν από μερικά χρόνια για εκτεταμένη φοροδιαφυγή λόγω μη έκδοσης αποδείξεων. Επίσης, από το υπουργείο Οικονομικών σημειώνουν ότι σταδιακά έχει αρχίσει να στήνεται ένας αποτελεσματικός μηχανισμός προληπτικού ελέγχου των τουριστικών περιοχών με στοχευμένες εφόδους σε κέντρα και περιοχές που εμφανίζουν υψηλό τζίρο.

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…