Newsroom

Newsroom

Έξαλλη η Χίλαρι με τον πρώην πλανητάρχη – Τίνος είναι τελικά η Τσέλσι Κλίντον;

Το ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον και την ξανθιά “Εnergizer” να του γεμίζει τις μπαταρίες έρχεται εκ νέου…

klinton

Το ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον και την ξανθιά “Εnergizer” να του γεμίζει τις μπαταρίες έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο με την αποκάλυψη της ταυτότητας της μυστηριώδους γυναίκας που επί 13 χρόνια είχε ξεμυαλίσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το “National Enquirer”, η ξανθιά ερωμένη του Μπιλ με τα ευμεγέθη στήθη χάρη στην αμέριστη βοήθεια της σιλικόνης, είναι η πάμπλουτη Νεοϋρκέζα, Τζούλι Τόμπερ ΜακΜάχον με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.Το ξανθό αντικείμενο του πόθου είναι 54 ετών, μητέρα τριών παιδιών, διαζευγμένη και γειτόνισσα του Μπιλ Κλίντον. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού gala όταν ο πατέρας της Τζούλι, ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του Δημοκρατικού Κόμματος, τους έφερε κοντά. Ο Μπιλ Κλίντον έπεσε για τα καλά στα “δίχτυα” της ξανθιάς Αμερικανίδας δίνοντάς της μάλιστα το… ελεύθερο να μπανοβγαίνει στο σπίτι της οικογένειας μόλις έφευγε το “ροτβάιλερ” του σπιτιού, η Χίλαρι. Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες, η Τζούλι κοιμόταν επί πολλά χρόνια στο κρεβάτι της Χιλαρι.”Περνούσε ώρες στο σπίτι της οικογένειας Κλίντον και πολλές φορές έμενε για μέρες ολόκληρες”, γράφουν τα αμερικανικά δίκτυα.


Την ίδια ώρα, η Χίλαρι φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς της ανθρώπους ότι η εμμονή του συζύγου της με το σεξ οφείλεται στα άσχημα παιδικά βιώματά αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από την μητέρα του. Η δημοσιογράφος Λουσίντα Φρανκς, έμεινε έκπληκτη όταν άκουσε από τα χείλη της Χίλαρι ότι ο Μπιλ κακοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο από την μητέρα του που δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και τον οδήγησε σε εξωσυζυγικές σχέσεις.


Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται την ώρα που ενισχύονται οι φήμες στις ΗΠΑ ότι ο ερωτικά άτακτος Μπιλ είναι στείρος κι ότι η Χίλαρι απέκτησε την Τσέλσι με τον πρώην δήμαρχο του Λιτλ Ροκ στο Αρκάνσας. Σχεδόν 17 χρόνια μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι που κόντεψε να αποκαθηλώσει πολιτικά τον Μπιλ Κλίντον, το νέο σκάνδαλο έρχεται να προκαλέσει δονήσεις στην οικογένεια Κλίντον, απειλώντας αυτή τη φορά να τινάξει στον αέρα τις πολιτικές φιλοδοξίες της Χίλαρι.Οι φήμες που αρχικά κυκλοφόρησαν στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Radar» και επεκτάθηκαν γρήγορα στο Διαδίκτυο, θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ.


Οπως εξάλλου αποκάλυψε ο πρώην βοηθός του Κλίντον, Λάρι Νίκολς, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Λιτλ Ροκ στο Αρκάνσας ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Κλίντον αρνήθηκε τις «κατηγορίες» και την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι… στείρος! Και πρόσθεσε: «Ρίχνω άσφαιρα». Εμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: «Και η Τσέλσι;». Και μου απάντησε: «Ω, είναι παιδί του Γουέμπ Χάμπελ».Τα απανωτά κτυπήματα κάτω από τη μέση που δέχεται η Χιλαρι δεν έχουν τέλος.Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας βρίσκεται αντιμέτωπη με τις αποκαλύψεις ότι μία ξανθιά γυναίκα με ζουμερά στήθη μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας για να ικανοποιεί ερωτικά τον σύζυγό της,ότι κάπνιζε συστηματικά μαριχουάνα στα νιάτα της, ότι με τον Μπιλ κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες εδώ και πολλά χρόνια κι ότι η Τσέλσι είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην δήμαρχο του Λιτλ Ροκ.Οι ροζ αποκαλύψεις σκάνε σαν βόμβα την ώρα που η ίδια ετοιμάζεται να βάλει πλώρη για τον Λευκό Οίκο διεκδικώντας το προεδρικό χρίσμα το 2016 με τους Δημοκρατικούς. 

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

εκτακτο

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Στη Σούδα επιχειρούν συνολικά 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα

Έλον Μασκ: To σχόλιο του στο Twitter για την Ελένη Τσολάκη – «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

InCollage 20240423 092006837

Έλον Μασκ: To σχόλιο του στο Twitter για την Ελένη Τσολάκη – «Ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ο ιδιοκτήτης του Twitter (X), Έλον Μασκ, φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που παρουσίαζε…

«Καρφιά» από τον Αντώνη Κανάκη για Μητσοτάκη: «Τον καλέσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε-Δεν μπορούσε να ελέγξει τις ερωτήσεις» (video)

Κανάκης

«Καρφιά» από τον Αντώνη Κανάκη για Μητσοτάκη: «Τον καλέσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε-Δεν μπορούσε να ελέγξει τις ερωτήσεις» (video)

Αποκαλύψεις έκανε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, καθώς όπως είπε, ο πρωθυπουργός, απέφυγε να πάει…