Newsroom

Newsroom

Ζάκυνθος: "Μπράβοι" χτύπησαν και πυροβόλησαν Αυστραλό τουρίστα

Εκτελούσαν εντολές οι τρεις «φουσκωτοί» που χτύπησαν αρχικά με ρόπαλο και στη συνέχεια πυροβόλησαν έναν 36χρονο Αυστραλό στην περιοχή του…

zakinthos navagio

Εκτελούσαν εντολές οι τρεις «φουσκωτοί» που χτύπησαν αρχικά με ρόπαλο και στη συνέχεια πυροβόλησαν έναν 36χρονο Αυστραλό στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο. «Εγκέφαλος» της αιματηρής επίθεσης φέρεται ένας 47χρονος Έλληνας που αναζητείται με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι δράστες ήταν τρεις με καλυμμένα χαρακτηριστικά, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό και αφού τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του με το ρόπαλο, ένας από αυτούς τον πυροβόλησε μια φορά στο δεξί πόδι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται και εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στους οποίους κατονόμασε αυτόν που απαιτούσε χρήματα για να μην του κάνει κακό.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ένας από τους φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης ήταν ένας 42χρονος Βούλγαρος «μπράβος», ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τους δυο συνεργούς του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και αναζητούνται.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…