Newsroom

Newsroom

ΠΑΟ: Αναζητά τη πρώτη νίκη για να δεί "σεντόνι"

Στο στάδιο Σκλεσίν στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) θα κάνει ο Παναθηναϊκός την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά…

panathinaikos 10

Στο στάδιο Σκλεσίν στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) θα κάνει ο Παναθηναϊκός την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά από δύο χρόνια απουσίας. Κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League το «τριφύλλι» θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του στον γύρο τον πλέι οφ για την κορυφαία διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση. Οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αυτό είναι ένα στοιχείο που λαμβάνει υπόψη του ο Γιάννης Αναστασίου χωρίς, όμως, να θεωρεί ότι αποτελεί και τεράστιο πλεονέκτημα των αντιπάλων.

Στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης ο έλληνας τεχνικός απέφυγε να αποκαλύψει τα σχέδιά του για την αρχική 11αδα και το αν θα επιλέξει έμπειρους ή πιο νέους παίχτες. Σίγουρα θα έχει στη διάθεσή του Πράνιτς και Πέτριτς ενώ αντίθετα το τελευταίο απόκτημα, ο Ουασίμ Μπούι, έμεινε στην Αθήνα καθώς οι πράσινοι ευελπιστούν να μπορέσουν να τον χρησιμοποιήσουν στη ρεβάνς της Λεωφόρου την ερχόμενη εβδομάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αναστασίου στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του να χρησιμοποίει ένα σχήμα 4-4-2 με ρόμβο στο οποίο κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτσόλης, αριστερά στην άμυνα ο Νάνο, δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος και στόπερ ο Σίλντενφελντ με τον Κουτρουμπή, ο Μέντες σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας μπροστά του Λαγό και Ζέκα ενώ ο Ατζαγκούν ως επιτελικός πίσω από τους Μπεργκ και Πέτριτς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Βέλγων, ο Ισραηλινός προπονητής της Σαντάρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που κέρδισε 3-0 την Σαρλερουά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβασίμα. Σταμ δεξί μπακ, Αρσλαντάγκιτς και Τεσέιρα οι δύο στο κέντρο της άμυνας και αριστερό μπακ ο Βαντάμ. Δίδυμο στον άξονα, ο Λουμάνζα και ο Μαρκέ. Δεξί χαφ ο Καρσελά, αριστερό ο Μ’ Μπία και στην κορυφή του 4-4-2 ο Εζεκιέλ και ο Ντε Καμάργκο.  

Το γήπεδο δεν αναμένεται πάντως να είναι κατάμεστο με τις τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 20.000 θεατές που όμως είναι αρκετοί για να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο ισπανός Κάρλος Γκόμεζ.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…