Newsroom

Newsroom

Σβαϊνστάιγκερ: Ζητώ συγνώμη για το “Ντόρτμουντ, πουτ@@@ς γιοι” (Video)

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τη Ντόρτμουντ, για το video στο οποίο…

svainstager

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τη Ντόρτμουντ, για το video στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά προσβλητικό σύνθημα για τη Μπορούσια.

“Θέλω να ζητήσω συγνώμη και φυσικά δεν προσπαθώ να “χρυσώσω” το χάπι”. Είναι ένα πασίγνωστο τραγούδι που λένε οι φίλαθλοι, αλλά δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Γνωρίζομαι καλά με όλους τους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και ειδικά με τον Κέβιν Γκροσκρόιτς. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό ανέφερε ο 30χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου, που εμφανίστηκε σε video να τραγουδά “Ντόρτμουντ, π@@@ας γιοι”.

Μάλιστα, ο Κέβιν Γκροσκρόιτς έκανε ήδη αποδεκτή τη συγνώμη του συμπαίκτη του στην εθνική Γερμανίας. «Η αντίδρασή σου δεν ήταν σωστή, αλλά δέχομαι την εξήγησή σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έχεις κάνει για μένα. Ο καθένας κάνει λάθη, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν» έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο facebook ο 26χρονος άσος της Μπορούσια.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…