Ο Σταϊκούρας λέει σε όσους ξεπάγιασαν το χειμώνα πως απέτυχε η εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης…

Ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχεται στη «Real News» το αυτονόητο, ότι δηλαδή απότυχε η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο…

staikouras 2

Ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχεται στη «Real News» το αυτονόητο, ότι δηλαδή απότυχε η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αποκαλεί κοινωνικώς άδικο κι αποτυχημένο το μέτρο, ζητώντας την τροποποίησή του… σαν να μην ήταν ο ίδιος υπουργός. «Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Απέτυχε. Η εμμονή απέναντι σε μέτρα που δεν αποδίδουν, δεν αποτελεί ένδειξη σοφίας», ανάφερε χαρακτηριστικώς, πετώντας την ευθύνη στην τρόικα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Σταϊκούρας ενημερώνει πως η έκτακτη εισφορά θα διατηρηθεί και το 2015 εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων για τα αναδρομικά. Ο ίδιος, εξάλλου, δηλώνει αντίθετος στην επιλεκτική αύξηση των μισθών και προκρίνει τη μείωση της φορολογίας: «Σταθερά υποστηρίζω ότι η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, η μη ανατροπή της υφιστάμενης εισοδηματικής πολιτικής και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής πρέπει να οδηγήσουν στην σταδιακή μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…