Μετέφεραν τον Μαζιώτη στα Διαβατά πριν ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις του

Χωρίς να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβαλλόταν μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στις…

maziotis 9

Χωρίς να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβαλλόταν μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στις φυλακές Διαβατών εσπευσμένως σήμερα Σάββατο το πρωί. Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας άνδρες της αντιτρομοκρατικής παρέλαβαν τον καταδικασμένο για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» από το νοσοκομείο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τον μετάφεραν στα Διαβατά.

Η όλη επιχείρηση στήθηκε ύστερα από απόφαση του συμβουλίου των φυλακών- απαρτίζεται από τη διευθύντρια των φυλακών, τον αρχιφύλακα και την κοινωνική λειτουργό – το οποίο επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας. Ο συνήγορός του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Φυτράκης ισχυρίστηκε δεν είχαν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στις φυλακές των Διαβατών ο Νίκος Μαζιώτης θα εκτίσει ποινή κάθειρξης 125 ετών που του έχει επιβληθεί για τη συμμετοχή του στον «Επαναστατικό Αγώνα», ενώ σε βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για πέντε κακουργήματα μετά από την επεισοδιακή σύλληψή του στο κέντρο της Αθήνας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…