Newsroom

Newsroom

"Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους"

Συγκλονιστικό ήταν το πανό που ανήρτησαν σήμερα το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και Μαγνησίας, καθώς συνεχίζονται…

diodia 30

Συγκλονιστικό ήταν το πανό που ανήρτησαν σήμερα το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και Μαγνησίας, καθώς συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την τιμή των διοδίων μετά το τραγικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παλιά ΕΟ Λάρισας-Βόλου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά. «Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους» ήταν το σύνθημα που προκάλεσε συγκίνηση στους συγκεντρωμένους.

Η βεβαρημένη κυκλοφορία σε αυτόν τον οδικό άξονα αποδίδεται στο γεγονός ότι πολλοί οδηγοί ΙΧ αλλά και βαρέων οχημάτων τον προτιμούν, προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων, με αποτέλεσμα ο δρόμος που δεν έχει τη δυνατότητα να «σηκώσει» τέτοιο κυκλοφοριακό φορτίο, να παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα.

Η σημερινή διαμαρτυρία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στη συνέχεια θύελλας διαμαρτυριών που ακολούθησαν το δυστύχημα της Τετάρτης από τοπικούς φορείς τόσο της Λάρισας όσο και του Βόλου. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του βουλευτή Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλου, παρέμειναν στα διόδια Μοσχοχωρίου υπό το «βλέμμα» αστυνομικών δυνάμεων για μία περίπου ώρα.

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για το ζήτημα στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ σε προσπάθεια τους να αποκλείσουν τα διόδια απωθήθηκαν από την αστυνομία.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό