Newsroom

Newsroom

"Πόλεμος" στο twitter μεταξύ ποδοσφαιριστών με αφορμή σχόλιο για τη σφαγή στη Γάζα

Τσακωμό μέσω twitter μεταξύ των ποδοσφαιριστών Τζόι Μπάρτον και Γιόσι Μπεναγιούν, προκάλεσε σχόλιο του πρώτου αναφορικά με τη σφαγή στη…

yossi benayoun

Τσακωμό μέσω twitter μεταξύ των ποδοσφαιριστών Τζόι Μπάρτον και Γιόσι Μπεναγιούν, προκάλεσε σχόλιο του πρώτου αναφορικά με τη σφαγή στη Γάζα. 

Ο βρετανός ποδοσφαιριστής Μπάρτον έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: “έαν ήταν άλλος εκτός από το Ισραήλ, η Δύση θα είχε επέμβει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Αθώα παιδιά σφαγιάζονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει. 

Το σχόλιο του Μπάρτον προκάλεσε την αντίδραση του Ισραηλινού Γιόσι Μπεναγιούν ο οποίος απάντησε: “Φίλε τα πράγματα δεν αλλάζουν. Ήσουν μία ζωή ηλίθιος και θα παραμείνεις ηλίθιος. Ντροπή”.

“Καταρχάς δεν μπορείς να λες κάποιον ηλίθιο με τέτοια γραμματική. Δεύτερον δεν πρέπει να σκοτώνονται αθώα παιδιά”, απάντησε ο Μπάρτον και συνέχισε με ακόμη δύο tweets: “τρίτον, δεν μπορείς να διώχνεις ανθρώπους από την πατρίδα τους γιατί ένα βιβλίο φαντασίας χιλιάδων ετών σου λέει ότι μπορείς” και “τέλος, εύχομαι εσύ και η οικογένεια σου να είστε ασφαλείς μέχρι να τελειώσουν αυτά τα άθλια γεγονότα”.

Δείτε τη συζήτηση των δύο ποδοσφαιριστών





Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…