Newsroom

Newsroom

Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μετανάστη επειδή ζητούσε τα δεδουλευμένα του

Θύμα αστυνομικής βίας έπεσε ένας 30χρονος Αφγανός, ο οποίος δεν δεχόταν να αποχωρήσει από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη…

1861232

Θύμα αστυνομικής βίας έπεσε ένας 30χρονος Αφγανός, ο οποίος δεν δεχόταν να αποχωρήσει από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Λάκα Αναβύσσου, χωρίς να του καταβληθούν δεδουλευμένα ύψους 23.900 ευρώ.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 49χρονος αρχιφύλακας, ένας 25χρονος αστυφύλακας, ο 46χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ένας 36χρονος ιδιώτης.
Ο μετανάστης δούλευε στην επιχείρηση από το 2010 .Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 49χρονος αρχιφύλακας και ο 36χρονος γνωρίζονταν με τον επιχειρηματία και ενεργούσαν για λογαριασμό του, προκειμένου να εξαναγκάσουν τον αλλοδαπό να εγκαταλείψει την εργασία του χωρίς να εξοφληθεί.
Ο αρχιφύλακας του άσκησε σωματική βία και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα του, παρουσία του 25χρονου αστυφύλακα και του 36χρονου.
Ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει όταν πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε μεταβεί μαζί με τον αστυφύλακα στην επιχείρηση όπου εξύβρισε και απείλησε τον αλλοδαπό.
 Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…