Newsroom

Newsroom

Συνετρίβη το αεροπλάνο της ισπανικής Swiftair

βρέθηκαν

swiftair

Το αεροσκάφος της ισπανικής ιδιωτικής εταιρείας Swiftair, το οποίο χειριζόταν η Air Algerie και πραγματοποιούσε την πτήση Ουαγκαντούγκου – Αλγέρι  έχει συντριβεί  επιβεβαίωσε αξιωματούχος της αλγερινής πολιτικής αεροπορίας, ενώ τα συντρίμμια του βρέθηκαν στο Μάλι. Η τύχη του ωστόσο αγνοείτο εδώ και ώρες.

Η αλγερινή αεροπορική εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε ότι έχει χάσει την επαφή με αεροσκάφος της. Πρόκειται για την πτήση AH5017. Οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος τύπου McDonnell Douglas MD-83 ήταν 116 . Η πτήση είχε προορισμό το Αλγέρι.

Από το πλήρωμα του αεροσκάφους, λίγο πριν αυτό εισέλθει στον αλγερινό εναέριο χώρο, είχε ζητηθεί να αλλάξει πορεία λόγω χαμηλής ορατότητας. Η τελευταία επαφή πραγματοποιήθηκε στις 01.55 τοπική ώρα και ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν πάνω από την πόλη Γκάο του Μάλι .Μετά την αλλαγή πορείας, κάθε επαφή με το αεροσκάφος χάθηκε.

Εντωμεταξύ ανεπιβεβαίωτη   πληροφορία που μετέδωσε το CNN με αφορμή δημοσίευση του Ouagadougou Airport στο facebook (το αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε το αεροπλάνο) αναφέρει ότι στο αεροπλάνο επέβαινε η κόρη του Κουβανού Προέδρου Ραούλ Κάστρο ,Μαριέλα Κάστρο.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους