Newsroom

Newsroom

Με σωματοφύλακα κυκλοφορεί ο Ζουνίγκα εξαιτίας του χτυπήματος στον Νεϊμάρ

Με σωματοφύλακα κυκλοφορεί ο κολομβιανός ποδοσφαιριστής Χουάν Ζουνίγκα, ο οποίος στον προημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου χτύπησε τον βραζιλιάνο Νεϊμάρ, σύμφωνα…

neymar zuniga

Με σωματοφύλακα κυκλοφορεί ο κολομβιανός ποδοσφαιριστής Χουάν Ζουνίγκα, ο οποίος στον προημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου χτύπησε τον βραζιλιάνο Νεϊμάρ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας του. 

“Πρέπει να έχουμε μαζί μας έναν σωματοφύλακα μετά τα όσα έγιναν. Τόσο ο γιος μου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας. Δεχόμαστε απειλές και ύβρεις κάθε είδους. Μέσω τηλεφώνου, μέσω διαδικτύου, από παντού”, ανέφερε ο πατέρας Ζουνίγκα και συμπλήρωσε: “θεωρώ ότι το θέμα θα τελειώσει σύντομα, καθώς ο γιος μου δεν είχε καμιά υπαιτιότητα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Ο Χουάν είναι κατά της βίας κι όποιος του αντιτίθεται λόγω αυτού του συμβάντος δεν έχει καμία ιδέα από ποδόσφαιρο”.

“Ο γιος μου έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη δημόσια. Είναι πολύ στεναχωρημένος από τα μηνύματα που έλαβε κι ανησυχεί για την συμπεριφορά κάποιων. Οι τραυματισμοί είναι δυστυχώς μέρος του ποδοσφαίρου. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα ο Νεϊμάρ γιατί έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του”, κατέληξε ο πατέρας του κολομβιανού αμυντικού. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…