Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας "Μαριονέτες" σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή

«Μαριονέτες»

marionetes3

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Μαριονέτες» σε σκηνοθεσία Παντελή Καλατζή. Πρόκειται για μια ιστορία μυστηρίου, γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή και γεμάτη πειρασμούς Αθήνα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα του 2014. Η παραγωγή της ταινίας μέσα απο τη σελίδα της στο Facebook ( https://www.facebook.com/marionetesthemovie ) δημοσιεύει μέρος του storyboad του φιλμ, δίνοντας τα πρώτα στοιχεία για το τι πρόκειται να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

μαριονέτες

Η υπόθεση της ταινίας 

Ο Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η ζωή του ανατρέπεται, όταν πληροφορείται για την άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του, Στέργιου .Το γεγονός αυτό, τον ταράζει κι επιστρέφει στην Αθήνα ψάχνοντας να βρει απαντήσεις για τη δολοφονία.Κατά περίεργο τρόπο, με την άφιξή του, πολλοί τον βοηθούν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

μαριονέτες

Είναι, όμως, τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα;Σύντομα θα καταλάβει, πως ο θάνατος του φίλου του έχει σχέση με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν, η οποία ήταν κι ο λόγος που έφυγε από την Αθήνα.Στη πορεία των ερευνών του θα βρει την Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που θα του δώσει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί θα αναζητήσουν την λύση του μυστηρίου.

μαριονέτες

Παράλληλα, μια άγνωστη γυναίκα, η Λία, έρχεται για να ξετυλίξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης, προσφέροντας στον Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία, που θα τους φέρει αντιμέτωπους μ’ ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό. Πλέον θα πρέπει ν’ αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν μαριονέτες στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Πρωταγωνιστούν:

Αλέξης Γεωργούλης
Γιώργος Κιμούλης
Γιούλικα Σκαφιδά
Άκης Σακελλαρίου
Γιώργος Χρανιώτης
Κλέλια Ρένεση
Ναταλία Δραγούμη
Τάσος Νούσιας
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Μάνος Βακούσης
Σόφη Ζαννίνου
Μαρκέλλα Γιαννάτου
Κρις Ραντάνοφ
Δήμητρα Λημνιού

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παντελής Καλατζής
ΣΕΝΑΡΙΟ: Παντελής Καλατζής, Λάζαρος Μπαλαούρας, Αλέξης Γεωργούλης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώργος Αλκαίος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Γιώργος Γεωργίου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιώργος Παπαδάτος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ματθαίος Βούλγαρης
ΜΟΝΤΑΖ: Κωνσταντίνος Αδραχτάς
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Showtime Productions ( www.showtimeproductions.gr )

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…