Newsroom

Newsroom

Στην Βουλή και πάλι οι αποκαλύψεις του HOT DOC

“Είναι λυπηρό να διαλύεται ο παραγωγικός μοχλός της πατρίδας μας και να ισχυρίζεστε ότι το κάνετε για το καλό του…

2125949

“Είναι λυπηρό να διαλύεται ο παραγωγικός μοχλός της πατρίδας μας και να ισχυρίζεστε ότι το κάνετε για το καλό του τόπου” τόνισε η Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στην Βουλή για το νομοσχέδιο για την “μικρή” ΔΕΗ. Σχετικά με την πώληση της ΔΕΗ η βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε σε ακόμα μια αποκάλυψη του HOT DOC και συγκεκριμένα στα έργα και τις ημέρες της γερμανικών συμφερόντων εταιρείας ENERGON, η οποία ερευνάται από τη γερμανική Δικαιοσύνη για υποθέσεις διαφθοράς με μαύρα ταμεία.

Νωρίτερα, η κ Μακρή αναφέρθηκε και στην Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τα άρθρα 7 και 8, κατά τα οποία επιτρέπεται η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τη ΔΕΗ Α.Ε χωρίς τη συγκατάθεση των υποκειμένων, διευκρινίζοντας ότι το 30% του πελατολογίου χωρίς τη θέλησή τους αύριο θα περάσει στον ιδιώτη.
Να σημειωθεί ότι η βουλευτής των ΑΝΕΛ επανέφερε ερώτηση που είχε κάνει στο παρελθόν με αφορμή δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC του τεύχους 40 με τίτλο «Νέα Δημοκρατία. Να πληρώνουν τα κορόιδα χαράτσι και ΔΕΗ, όχι εμείς”, το οποίο αποκάλυπτε οτι το κυβερνών κόμμα, το οποίο φροντίζει για τη σωτηρία της χώρας, καταστρέφοντας το μέσο Έλληνα πολίτη, οφείλει στη ΔΕΗ το ποσό των 566.516 ευρώ». Τότε η κυβέρνηση είχε απαντήσει ότι η ΔΕΗ Α.Ε είναι εξαιρετικά προσεκτική κατά τη διαχείριση των στοιχείων των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος των πελατών της. Αποφεύγει να τα δημοσιοποιεί τόσο για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων όσο και για λόγους τήρησης του φορολογικού απορρήτου σχετικά με τους συνεισπραττόμενους φόρους και τέλη, δημοτικούς φόρους, τέλη κλπ».
 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους