Ν. Παππάς: "Πολιτική συσκότιση επιχειρεί η ΝΔ με τα περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ"

«Πολιτική συσκότιση» επιχειρεί το κυβερνών κόμμα μετά περί συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ.…

nikos pappas 0

«Πολιτική συσκότιση» επιχειρεί το κυβερνών κόμμα μετά περί συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ με την πρόταση περί μεγάλου συνασπισμού μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που διατυπώνουν στελέχη της επιδιώκει να συσκοτίσει την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής, να αποκρύψει ότι η ΝΔ έχει προωθήσει, δεσμευτεί και υπογράψει ένα σύνολο μέτρων που κάνουν το μνημόνιο καθεστώς και ζητά την ατσάλινη εφαρμογή του».    

«Τώρα τείνουν το χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ για να διαπραγματευτεί μαζί τους το χρέος. Όμως το ύψος του χρέους δεν ήταν ποτέ η αιτία αλλά η δικαιολογία για να εφαρμοστούν αυτές οι πολιτικές. Ακόμα και αν μας κουρέψουν το χρέος και επιμείνουμε σε αυτές τις πολιτικές, βάζουμε τα θεμέλια της νέα ύφεσης» συνέχισε ο Νίκος Παππάς. 

«Ξετυλίγεται μια προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κεντρώος και να λειάνει τις θέσεις τους και να είναι απομονωμένος όσον αφορά τις συμμαχίες. Είναι ένας κίνδυνος που πρέπει πάση θυσία να αποφύγει η Αριστερά» δήλωσε ο Νίκος Παππάς που πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρξει εμβάθυνση στο ριζοσπαστισμό και ο ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ να καταστήσει τη πρότασή του πλειοψηφική.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…