Κουτσούμπας: Όχι στα εκβιαστικά διλήμματα και αυταπάτες

Έκκληση στους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στα εκβιαστικά διλλήματα και στις ψεύστικες ελπίδες απηύθυνε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία…

koutsoubas 1

Έκκληση στους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στα εκβιαστικά διλλήματα και στις ψεύστικες ελπίδες απηύθυνε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του στο Κερατσίνι, ζηντώντας τους παράλληλα να στηρίξουν το ΚΚΕ.

«Εκβιαστικά διλήμματα, ψεύτικες ελπίδες, υποσχέσεις και αυταπάτες για να μην εκφραστεί στην κάλπη ατόφια η καταδίκη απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να πάρουν λευκή επιταγή οι αυταπάτες και οι ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τελικά να μην καταδικαστεί ο πραγματικός ένοχος η ίδια η ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κόμματα τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Χαρακτήρισε κοροϊδία τα περί επιστροφής, σε λίγα χρόνια, στο βιοτικό επίπεδο προ κρίσης, προσθέτοντας ότι «θέλουν και επιδιώκουν τη σταθερότητα, για να μην απειληθεί η έξοδος από την κρίση προς όφελος των μονοπωλίων, για να μην απειληθεί η πορεία ανάκαμψης των καπιταλιστικών κερδών, που περνά μέσα από τη σταθερότητα των αντιλαϊκών μέτρων, τη σταθερότητα της φτώχειας και της ανεργίας».