Newsroom

Newsroom

Γλέζος: Οι συμμαχητές μου που εκτελέστηκαν με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος

“Στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δε δικαιούμαι να απέχω”, δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, δικαιολογώντας την απόφασή του να αποδεχθεί την…

glezos 7 2

“Στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δε δικαιούμαι να απέχω”, δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, δικαιολογώντας την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεσμεύτηκε να προωθήσει τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η δήλωση του Μανώλη Γλέζου:

“Λίγο πριν κλείσω τα 92 μου χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω.

Κι ακόμα υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους.

Γέρασα διεκδικώντας γι’ αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας”.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…