Newsroom

Newsroom

Τα “ξεπλυμένα” εκλογικά πρόστιμα του Α. Γεωργιάδη με ντροπολογίες νύχτας

Με αφορμή την “μαύρη” επέτειο της εισόδου της χώρας μας στο μνημόνιο, ένας νέος “πόλεμος” ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του…

adonis georgiadis 9

Με αφορμή την “μαύρη” επέτειο της εισόδου της χώρας μας στο μνημόνιο, ένας νέος “πόλεμος” ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε σχετικό “κελάηδισμα” του κ. Γεωργιάδη, θύμισε στον υπουργό Υγείας την ποινή που του είχε επιβληθεί το 2010 από την επιτροπή δικαστικών, όταν και ο ίδιος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης τότε είχε παραβιάσει το νόμο περί μαύρου πολιτικού χρήματος. Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω τιτίβισμα του κ. Ραγκούση εκνεύρισε αρκετά τον υπουργό Υγείας, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση αφού πέρασε στην αντεπίθεση, έριξε το φταίξιμο, όπως συνηθίζει άλλωστε, στους άλλους, αποκαλώντας μάλιστα τον εαυτό του θύμα. Ωστόσο, ο πρώην υπουργός των Εσωτερικών ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να δώσει στη δημοσιότητα το πρακτικό της ποινής που του επέβαλε τότε η ανεξάρτητη επιτροπή δικαστικών, αλλά και την ντροπολογία, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος, που πέρασε νύχτα η κυβέρνηση Σαμαρά 2 χρόνια μετά για να “ξεπλύνει” ανάλογες αμαρτίες που αφορούσαν σε μαύρο πολιτικό χρήμα.    

 


 

Ωστόσο, αν και ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να διαψεύσει για πολλοστή φορά τις αλήθειες που έχουν γραφτεί για τον ίδιο, εμείς οφείλουμε να θυμίσουμε πως το 2011 η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων επέβαλε σε 90 εκλογικούς συνδυασμούς πρόστιμα για αδήλωτα κονδύλια κατά παράβαση του νόμου 3870/2010. Μεταξύ αυτών και στον συνδυασμό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος το 2010, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, ήταν υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “Αττική Οδός”. Βέβαια, το θέμα έμεινε στα συρτάρια για σχεδόν τρία χρόνια μέχρι να κάνει την εμφάνιση της μια ακόμη “καθαρτήρια” τροπολογία την άνοιξη του 2013, που ουσιαστικά “εξαφάνιζε” τα πρόστιμα, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ.     

 


Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…