Ωρωπός: Χειροπέδες σε κατά συρροή κλέφτη

Συνελήφθη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας ένας 33χρονος αλβανός για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην…

kleftis

Συνελήφθη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας ένας 33χρονος αλβανός για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην περιοχή του Ωρωπού. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Ωρωπού. Ειδικότερα, αφού εντόπιζαν οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβίαζαν, κυρίως βραδινές ώρες, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι το τελευταίο δεκαήμερο έχουν διαπράξει 11 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α. Ωρωπού σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Ωρωπού βρέθηκαν εντός νάιλον σακούλας και κατασχέθηκαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

       

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…