Newsroom

Newsroom

Ο Τζον Φαβρό στην εποχή του food porn… (δείτε το τρέιλερ)

Τζον Φαβρό

chef

Ο Τζον Φαβρό υπογράφει μία κωμωδία για το φαγητό, με το όνομα “Chef”, σε μία εποχή που αυτό έχει την… τιμητική του στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα κοινωνικά δίκτυα. Γεγονός παράδοξο για τις σκληρές εποχές που δυανύουμε, ωστόσο απόλυτα αληθινό. Το food porn είναι πλέον στη ζωή μας και η ταινία πραγματεύεται μία ιστορία για το φαγητό, τις επιλογές ζωής και τον αντικομφορμισμό με τρόπο ανάλαφρο και χιουμοριστικό.

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μπόμπι Καναβάλι, Σοφία Βεργκάρα, Τζον Λεγκουιζιάμο, Ντάστιν Χόφμαν, Ολιβερ Πλατ, Εϊμι Σεντέρις και ο διάσημος σεφ Roy Choi, πλαισιώνουν το προσεγμένο καστ.  

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας αποφασίζει ένα βράδυ να μαγειρέψει φαγητό, όπως το ονειρεύτηκε και το έπλασε με τη φαντασία του. Το αφεντικό του εστιατορίου για το οποίο δουλεύει ωστόσο δεν συμμερίζεται τις ρομαντικές του ανησυχίες και τον απολύει με συνοπτικές διαδικασίες. Τι κάνει; Βάζει σε μία βαλίτσα τα υπάρχοντα του, σε επιστράτευση τους φίλους του, μπόλικη τρέλα και φαντασία στις αποσκευές του και κυνηγάει το όνειρο του ανοίγοντας μία καντίνα στο δρόμο. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Δείτε το τρέιλερ:

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…