Newsroom

Newsroom

Ταινία με "άρωμα" Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Α most Wanted Man

a most wanted man

Α most Wanted Man“. H τελευταία ταινία που γύρισε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν πριν από το θάνατό του, με την οθόνη να πλημμυρίζει από το ταλέντο και τη λάμψη του μεγάλου ηθοποιού. Ένα λαμπερό καστ (Γουίλεμ Νταφόε, Ρόμπιν Ράιτ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Ντάνιελ Μπριλ) σε μία ιστορία κατασκοπείας με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Άντον Κόρμπιν (Control, ο Αμερικάνος).

Ένας μετανάστης από την Τσετσενία που ζει στο Αμβούργο ζητάει άσυλο από τη γερμανική κυβέρνηση και διεκδικεί από την τράπεζα περιουσία “ύποπτης” προέλευσης. Καθώς εξελίσσεται η υπόθεση, οι μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να διερευνήσουν τι κρύβεται πίσω από την ιστορία του νέου άνδρα. Η Άναμπελ, μία νεαρή δικηγόρος που ειδικεύεται στα ανθρώπινα δικαιώματα, προσπαθεί να τον σώσει από την απέλαση.

Η ταινία είναι μεταφορά του μυθιστορήματος «Ο Νο1 Καταζητούμενος» (Εκδ. Bell ) του Τζον Λε Καρέ. Το “Α Most Wanted Man αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2014.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν:

O Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν ήταν Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες όπως Άρωμα Γυναίκας (Scent of a Woman, 1992), Twister (1996), Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights, 1997), Ευτυχία (Happiness, 1998), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Μανόλια (Magnolia, 1999), Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley, 1999), Almost Famous (2000), 25η Ώρα (25th Hour, 2002), Χτυπημένος από Έρωτα (Punch-Drunk Love, 2002), Επιστροφή στο Cold Mountain (Cold Mountain, 2003), Όταν Γνώρισα την Πόλυ (Along Came Polly, 2004) και M:I-III Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III, 2006).

Το 2005 έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Truman Capote (Capote, 2005) και κέρδισε πολλά βραβεία, όπως το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Έλαβε άλλες δύο υποψηφιότητες για το ίδιο βραβείο για τις ταινίες Παιχνίδια Εξουσίας (Charlie Wilson’s War, 2007) και Αμφιβολία (Doubt, 2008). Το 2010 έκανε το σκηνοθετικό ντεμπουτο με την ταινία Jack Goes Boating‎ και το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Master σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον. Το 2013 εμφανίστηκε στην ταινία The Hunger Games: Catching Fire.

Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στις 2 Φεβρουαρίου του 2014.

 

 

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

6200552

Ξύλο στη Βουλή: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γραμμένο μετά την επίθεση Φλώρου – Οι τελευταίες πληροφορίες

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, όπως το ανακοίνωσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Χύτας.