Newsroom

Newsroom

Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως

Προσγειώθηκε, λίγο μετά τις 20.00, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση από το Ισραήλ, με την οποία έφτασε στην Ελλάδα το…

agio fos

Προσγειώθηκε, λίγο μετά τις 20.00, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση από το Ισραήλ, με την οποία έφτασε στην Ελλάδα το Άγιο Φως, λίγες ώρες μετά την υποβλητική Τελετή της Αφής στον κατάμεστο ιερό ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, το μεσημέρι.

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός, το οποίο μετέφερε στη χώρα ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Γεροντόπουλος, έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, ενώ στρατιωτικό άγημα τραγούδησε τον Εθνικό Υμνο.
 
Δύο αεροσκάφη αναχωρούν αμέσως προς περιοχές του Αιγαίου και του Ιονίου, μεταφέροντας το Άγιο Φως σε Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Μυτιλήνη με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, κατά προσέγγιση τις 22:30.
 
Παράλληλα, προκειμένου να γίνει η μεταφορά και σε άλλους προορισμούς- Ηράκλειο, Χίο, Σαντορίνη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη- μετατίθεται αργότερα, κατά μία περίπου ώρα, η αναχώρηση σε προγραμματισμένες αεροπορικές πτήσεις.
 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…