Στη Βουλή οδεύει η άρση ασυλίας Κασιδιάρη για την βιντεοσκόπηση Μπαλτάκου

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το βουλευτή της Χρυσής…

kasidiaris mpaltakos5

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας του με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Προηγουμένως, η εν λόγω δικογραφία είχε διαβιβαστεί, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η δικογραφία αμέσως μετά το Πάσχα θα διαβιβασθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή, προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, που διενήργησε την έρευνα για το γνωστό βίντεο με την συνομιλία μεταξύ Μπαλτάκου και Κασιδιάρη, αποφάνθηκε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέγραψε τη επίμαχη συνομιλία. Η εισαγγελική λειτουργός ζητά την άρση της ασυλίας του κ. Κασιδιάρη προκειμένου να μπορεί να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για παράνομη καταγραφή συνομιλιών σε βαθμό κακουργήματος.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…