Μπαράζ "αερομαχιών" στο Αιγαίο-Τεντώνουν το "σχοινί" οι Τούρκοι

Επιμένει στις προκλήσεις η Τουρκία με τα μαχητικά αεροσκάφη της σήμερα Μεγάλη Πέμπτη να συνεχίζουν το μπαράζ των παραβιάσεων του…

mirage

Επιμένει στις προκλήσεις η Τουρκία με τα μαχητικά αεροσκάφη της σήμερα Μεγάλη Πέμπτη να συνεχίζουν το μπαράζ των παραβιάσεων του ελληνικού FIR, υποχρεώνοντας την ελληνική Πολεμική Αεροπορία να απογειώσει άμεσα μαχητικά αεροσκάφη από τη Σκύρο αλλά και από την Τανάγρα για την αναχαίτιση τους.

Τις τελευταίες ημέρες η κλιμάκωση της έντασης που επιχειρεί η Τουρκία προκαλεί προβληματισμό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Είναι ενδεικτικό ότι όσοι υπηρετούν σε μάχιμες μονάδες βρίσκονται σε καθεστώς υψηλής ετοιμότητας, ειδικά μετά την συνεχιζόμενη προκλητικότητα των Τούρκων στους «αιθέρες», αλλά και μετά την έξοδο πολεμικών πλοίων της έξω από τη Χίο, με τη δικαιολογία των ερευνών για τον εντοπισμό ενός τουρκικού F-16 και την ανεύρεση του πιλότου του, 18 χρόνια …μετά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις «έρευνες» αυτές το ελληνικό «Πεντάγωνο» έχει εκφράσει στην τουρκική κυβέρνηση την πρόθεση να …συνεργαστεί.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…