Newsroom

Newsroom

Ο Αντώναρος και οι…Γουλιμήδες της ΝΔ

Μέσω Twitter επέλεξε να σχολιάσει τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της…

antonaros

Μέσω Twitter επέλεξε να σχολιάσει τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος. Ασκώντας σκληρή κριτική, ο κ. Αντώναρος έγραψε σχετικά, “ευτυχώς που υπάρχουν λίγα φωτεινά ονόματα για να ψηφίσει κανείς”, αλλά ο ίδιος δεν έμεινε σε αυτό, καθώς σε επόμενη ανάρτηση του προέτρεψε τους γαλάζιους ψηφοφόρους να…μαυρίσουν “τηλεαστέρες, μαϊντανούς, αλεξιπτωτιστές και άλλα… φρούτα!”.

Μάλιστα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απευθυνόμενος προς τους ευρωβουλευτές της γαλάζιας παράταξης ανέφερε σε σχόλιο του την ιστορική φράση “Ανθ´υμών οι Γουλιμήδες!”, μια φράση που χρησιμοποιούμε στις μέρες μας, όταν θέλουμε να υποτιμήσουμε κάποιον ή να τον υποβαθμίσουμε. Η εν λόγω φράση ειπώθηκε από τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Απρίλιο του 1895, όταν δεν εκλέχθηκε βουλευτής και τη θέση του πηρε, με διαφορά 4 ψήφων, ο Μιλτιάδης Γουλιμής.

 


Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…