Επίθεση Ουκρανών στο Σλοβιάντσκ-4 νεκροί και 2 τραυματίες ρωσόφιλοι (video)

Με έκτακτο δελτίο το ρωσικό δίκτυο RT αναφέρει ότι από την επίθεση των Ουκρανών στο αεροδρόμιο του Σλοβιάντσκ 4 ρωσόφιλοι…

ukraine 5

Με έκτακτο δελτίο το ρωσικό δίκτυο RT αναφέρει ότι από την επίθεση των Ουκρανών στο αεροδρόμιο του Σλοβιάντσκ 4 ρωσόφιλοι πολιτοφύλακες σκοτώθηκαν και 2 τραυματίστηκαν.

Ουκρανός στρατηγός: «Οι ρωσόφιλοι που δεν θα παραδώσουν όπλα θα εξοντωθούν»

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν σήμερα μια «ειδική επιχείρηση» εναντίον των αυτονομιστών στην πόλη Κραματόρσκ, στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, επικαλούμενο ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Ντόπιοι δημοσιογράφοι, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων, είπαν ότι πυρά αυτόματων όπλων ακούγονται από την περιοχή στην οποία βρίσκεται το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Κραματόρσκ και πρόσθεσαν ότι ένα μαχητικό αεροσκάφος πέταξε χαμηλά πάνω από την περιοχή.

Την ίδια ώρα ο υπ’ αριθμόν 2 στην ιεραρχία των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών (SBU), στρατηγός Βαλερί Κρουτόφ, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι ρωσόφιλοι αυτονομιστές που δεν θα παραδώσουν τα όπλα θα «εξοντωθούν».

Ο στρατηγός Κρουτόφ επισήμανε ότι οι ένοπλοι αυτοί ανήκουν στις «ειδικές δυνάμεις της GRU (ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών), οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία στις συγκρούσεις». Είναι «ένας δύσκολος εχθρός», σημείωσε.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό