Οι γιατροί καταγγέλουν ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού

Τελικά από ότι φαίνεται το ρουσφέτι καλά κρατεί, ακόμη και μέσα σε εποχές οικονομικής κρίσης. Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και…

giatroi 3

Τελικά από ότι φαίνεται το ρουσφέτι καλά κρατεί, ακόμη και μέσα σε εποχές οικονομικής κρίσης. Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά καταγγέλλουν ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού.

Η καταγγελία αφορά τους διοικητές της 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Κοντοζαμάνη και Ευδοκιμίδη. Οι διοικητές, σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς  «μετακινούν και αποσπούν αυθαίρετα χωρίς κανέναν προγραμματισμό ιατρικό προσωπικό κατόπιν απλής αίτησης των ενδιαφερομένων».

Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά υποστηρίζουν ακόμη ότι παρατηρούνται και περιπτώσεις καταναγκαστικών «δυσμενών» μεταθέσεων συναδέλφων τους για την κάλυψη αναγκών, λόγω της αναστολής προσλήψεων.

Όπως αναφέρουν «οι δύο Διοικητές της 1ης και 2ης ΥΠε χωρίζουν τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε δύο κατηγορίες: Από τη μια οι λίγοι ευνοούμενοι που τυγχάνουν σκανδαλωδώς ευνοϊκής μεταχείρισης και από την άλλη οι πολλοί, που ανά πάσα στιγμή μπορεί ξαφνικά να βρεθούν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους, επειδή η τρόικα έχει επιβάλει απαγόρευση προσλήψεων».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…