Newsroom

Newsroom

Όταν ο δημοσιογράφος λαμβάνει τις ευλογίες του Μητροπολίτη!

Η …ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΙ «ΓΑΡΓΑΡΑ» ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. «Έχω γράψει αρκετές φορές, πως το σύστημα των media…

mitropolitis

Η …ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΙ «ΓΑΡΓΑΡΑ» ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

«Έχω γράψει αρκετές φορές, πως το σύστημα των media και η αντίληψη για το πώς ασκείται η δημοσιογραφία, είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της διαφθοράς. Οι άλλοι δύο είναι το πολιτικό σύστημα και η επιχειρηματική-οικονομική ελίτ στη χώρα. Ζούμε όσα ζούμε, γιατί οι δημοσιογράφοι ξέχασαν το ρόλο τους. Αντί για εξουσία απέναντι στις άλλες εξουσίες, έγιναν μία από τις εξουσίες που αναπαράγει τις κοινωνικές ανισότητες και τη διαφθορά.Οι δημοσιογράφοι όχι μόνο σιωπούσαν όταν έπρεπε να γράφουν και να μιλάνε, αλλά έγιναν ο μανδύας επιμελούς συγκάλυψης. Δεν σώπαιναν από αδιαφορία αλλά από συνειδητή επιλογή…» , Κώστας Βαξεβάνης .

Λένε ότι ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να ελέγχουν την εκάστοτε εξουσία και να ασκούν  έλεγχο και αυστηρή κριτική στα πεπραγμένα των δημοσίων προσώπων .  

ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ : http://apokalypseis.com/?p=2877
ΑΥΤΟ : http://apokalypseis.com/?p=2845
ΑΥΤΟ : http://apokalypseis.com/?p=2832
ΑΥΤΟ : http://apokalypseis.com/?p=2793
ΚΑΙ ΑΥΤΟ :http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=06/06/2013&id=368107

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο, ρωτήστε τους «συναδέλφους» μου πότε αναφέρθηκαν στα άνω θέματα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την έγκυρη, μαχητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία στην Ηλεία . 

Το κείμενο είναι από την σελίδα του Γιάννη Αργυρόπουλου στο FACEBOOK…

“Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ Γερμανό επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος πλαισιωμένος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Θεόδωρο Κόρδα (Γυμνασιάρχη Καράτουλα), Τέτη Ριζοπούλου (Διευθύντρια 3ου Παιδικού Σταθμού Πύργου) και Παναγιώτη Παυλόπουλο (Δημοσιογράφο) προκειμένου να πάρει την ευλογία του, ενόψει της έναρξης του προεκλογικού του αγώνα.

Η συνάντηση δεν περιορίστηκε στην εθιμοτυπική ανταλλαγή ευχών αλλά υπήρξε ουσιαστική συζήτηση για την συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Eκκλησίας σε θέματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή που οι συμπολίτες μας βιώνουν την οικονομική κρίση. Ο κ. Αργυρόπουλος και οι συνεργάτες του αφού εξήραν το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη, τόνισαν στον κ. Γερμανό ότι μπορούν να αναληφθούν από κοινού δράσεις για την στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Παράλληλα, συζήτησαν που για την ανέγερση του νέου ναού του Αγίου Χαραλάμπους, για τον οποίο ο Ηλείος ποιμενάρχης ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τις αμέσως επόμενες μέρες η θεμελίωσή του, καθώς και της αναστύλωσης του μητροπολιτικού Ναού Πύργου Αγίου Νικολάου.Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Αργυρόπουλος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στις δύο αυτές πρωτοβουλίες της Μητρόπολης ενώ δήλωσε ότι η παράταξη του, από όποια θέση την κατατάξει η κοινωνία, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ολοκλήρωσης των δύο αυτών έργων.

Από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Ηλείας εξέφρασε τη χαρά του για την ενασχόληση με τα κοινά νέων ανθρώπων , προερχόμενων από την οικογένεια της εκκλησίας, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια.»

Γράφει ο Μάκης Νοδάρος

Πηγή: http://apokalypseis.com/?p=4173

 

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…