Newsroom

Newsroom

Άρειος Πάγος: Να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητεί να αρθεί η ασυλία…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητεί να αρθεί η ασυλία για όλους τους βουλευτές, ακόμη και αυτοί που δεν είναι υπόδικοι.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το protothema.gr, οι ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, στέλνουν στην Βουλή αίτημα να αρθεί η ασυλία και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους φαίνεται ότι προκύπτουν ενδείξεις που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης, πλέον, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η εισαγγελία ζητεί επίσης την άρση ασυλίας για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης για τους Νίκο Μιχαλιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

Επίσης, ζητείται η άρση ασυλίας για κατοχή όπλων του Μιχαλολιάκου και για σύσταση παράνομου αρχείου του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…