Τον σάπισαν στο ξύλο και τώρα τον διώκουν με τον "κουκουλονόμο" Δένδια

Για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών και φθορές βάση του νόμου περί δραστών με καλυμμένα χαρακτηριστικά («κουκουλονόμος» Δένδια) διώκεται…

astynomia 17

Για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών και φθορές βάση του νόμου περί δραστών με καλυμμένα χαρακτηριστικά («κουκουλονόμος» Δένδια) διώκεται ο νεαρός τούρκος υπήκοος, ο οποίος υπέστη σοβαρά τραύματα από χτυπήματα ανδρών των ΜΑΤ κατά τη χθεσινή αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Στο μεταξύ, ενώπιον του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκαν 11 συλληφθέντες νεαροί στα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Από αυτούς δυο είναι ανήλικοι. Ο μεν ένας διώκεται για αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του δεύτερου ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα, επειδή φέρεται να είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά, για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Άλλοι οκτώ από τους συλληφθέντες, παραπέμπονται αύριο Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές για διατάραξη κοινής ειρήνης και παραμένουν κρατούμενοι.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους