Newsroom

Newsroom

Ελλ-Άδης, η χώρα του Πλεύρη

Του Θανάση Καρτερού Σκύψτε και υποδεχτείτε τον: Ο Πλεύρης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, πρώην ΛΑΟΣ και νυν ΝΔ, βρήκε τη λύση…

karteros 2

Του Θανάση Καρτερού

Σκύψτε και υποδεχτείτε τον: Ο Πλεύρης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, πρώην ΛΑΟΣ και νυν ΝΔ, βρήκε τη λύση στο μεταναστευτικό. Ποια βασανιστήρια και ποιος αβίωτος βίος που είπε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ. Θάνατο προτείνει ο Αθανάσιος, εις πείσμα του ονόματός του. Μπαμ και κάτω όποιος πάει να περάσει τα σύνορα. Πνίξιμο όποιος κατευθύνεται προς τα νησιά μας. Ούτε σταγόνα νερό, ούτε μπουκιά ψωμί, για όποιους καταφέρουν να μπουν στη χώρα -να πεθάνουν από δίψα και πείνα οι άθλιοι.

Νεκρούς ζητά ρητά ο πρώην βουλευτής με το ακροδεξιό βιογραφικό. Και κόλαση για τους απρόσκλητους. Έτσι, όπως υποστηρίζει, κανένας δεν θα τολμάει να ονειρευτεί τη χώρα που ονομάζεται Ελλάδα -και αν εφαρμοστεί η συνταγή του μπορεί να αλλάξει λιγάκι το όνομά της σε Ελλ-Άδης. Θα το ψιθυρίζουν οι αλλοδαποί και θα τους πιάνει σύγκρυο θανάτου. Κι εμείς θα μείνουμε επιτέλους μόνοι με τον Πλεύρη, με τον Καιάδα, με τον Μιχαλολιάκο, με τον Άδωνι, με τον Βορίδη. Με γνήσιους Έλληνες εν ολίγοις που ως γνωστό γεννιούνται και δεν γίνονται.

Πλευρική λύση εν ολίγοις, με θύματα μεν, αλλά άκρως δραστική. Θα χρειαστεί βέβαια να δολοφονήσουμε γυναίκες, εγκύους, παιδιά, μωρά, αθώα πλάσματα κυνηγημένα από την πείνα και τον πόλεμο. Θα χρειαστεί να πνίξουμε οικογένειες, να πυροβολήσουμε γέροντες, να ξεπαστρέψουμε μαζί με τα μουσουλμανικά ξερά και κάποια χριστιανικά χλωρά. Τι να κάνουμε, λέει ο Πλεύρης. Αν δεν μετατρέψουμε την Ελλάδα σε κόλαση -για τους ξένους εννοείται- τότε δεν πρόκειται να απαλλαγούμε από το κακό. Μια πλευρική -ας μας επιτραπεί η έκφραση- εφαρμογή της τελικής λύσης του Χίτλερ. Αν κάποιοι άνθρωποι πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα τους εξοντώνεις και ξεμπερδεύεις.

Εκείνο όμως που δεν βλέπει ο Πλεύρης και δεν προβλέπουν όσοι τον χειροκρότησαν με αιμοβόρο ενθουσιασμό, είναι το απλό: Οι φόνοι δεν παράγουν μόνο θύματα, παράγουν και φονιάδες. Και μια εξουσία που θέλει, επιδιώκει και διαπράττει φόνους αθώων εν ονόματι οποιασδήποτε σκοπιμότητας, είναι μια εξουσία-φονιάς, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτε. Σήμερα οι μετανάστες, αύριο οι τσιγγάνοι, μεθαύριο οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεροί, οι προδότες, οι αντίθετοι, οι διαφορετικοί. Και στο τέλος οι Πλεύρηδες και όσοι τους χειροκροτούν -έτσι πάει το πράγμα.

Διότι, όταν ανοίγει η πόρτα της κολάσεως, πολύ εύκολα ακόμα και οι φονιάδες γίνονται θύματα χειρότερων φονιάδων. Εξάλλου, λίγο προς τα δεξιά του Πλεύρη υπάρχουν ήδη με τις ξιφολόγχες ακονισμένες στα πεζοδρόμια, όπως λέει ο αρχηγός τους, εκείνοι που τον θεωρούν λαθρομετανάστη στην εθνικιστική ιδεολογία και προδότη των ελληνικών ιδανικών. Ας λέει όσα λέει λοιπόν, αλλά ας μην ξεχνάει και τι έπαθαν ο Ρεμ και τα τάγματα εφόδου που κήρυσσαν και εφάρμοζαν μεθόδους “εξαγνισμού” της Γερμανίας παρόμοιες μ’ αυτές που προτείνει ο ίδιος. Μέχρι που ήρθε κι η σειρά τους….

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.