Newsroom

Newsroom

Είναι και πολύ Ταμήλος…

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλης – «θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα» – Ταμήλος…

tamilos

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλης – «θα πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα και θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα» – Ταμήλος ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά κληθείς να σχολιάσει τους τραγικούς θανάτους στην προσπάθεια συμπολιτών μας να ζεσταθούν, ο κ. Ταμήλος μιλώντας στο radio1d.gr δεν αποδέχθηκε πως η κυβέρνηση φέρει ευθύνη, κατηγορώντας τους πολίτες που δεν ενημερώνονται σωστά για τους κινδύνους που κρύβουν τα μαγκάλια…

«Είναι άδικο ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να το ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση.» τόνισε ο βουλευτής ενώ υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα προκλητικός αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας, ο βουλευτής Τρικάλων τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης:

«Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας» δήλωσε ο κ. Ταμήλος.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…